Ik zou het leuk vinden om te weten wat je mening is over de informatie die ik op mijn website verspreid. Dit kan in de comments bij de berichten of de pagina’s, maar dat kan ook op andere manieren.

Twitter

Ik twitter over interessant nieuws op het gebied van social media. Dit is meestal in de vorm van links naar artikelen die ik gevonden heb. Ik retweet ook berichten van andere mensen met interessante links. Ik probeer zo veel mogelijk credits te geven aan degene wie het nieuws oorspronkelijk onder de aandacht bracht, maar dat lukt niet altijd. Ik probeer niet te overdrijven met het delen van nieuws en links.

Ik twitter ook tips naar mensen over nieuws wat ik heb gelezen en waar zij iets aan kunnen hebben. Ik twitter ook als nieuwe berichten op mijn blog staan, dus follow me voor interessant nieuws. Ik follow meestal terug.

http://twitter.com/JoostKokke

Delicious

Via Twitter krijg ik zo veel links dat ik veel daarvan voor later parkeer. Dit doe ik dan op Delicious en als later blijkt dat ze waardenvol zijn dan deel ik ze daar ook. Hier is dus meer nieuws te vinden dan via mijn Twitter-account.

http://www.delicious.com/joostkokke

Linkedin

Ik ben natuurlijk ook te vinden op Linkedin. Als dit meer jou communicatieplatform is dan een van de andere platformen dan kun je hier berichten vinden over nieuwe posts op mijn blog. Je mist dan interessante links naar nieuws. Ik voeg je graag toe aan me netwerk dus nodig me uit.

http://nl.linkedin.com/in/joostkokke

Google+

Ik gebruik ook Google+. Hier deel ik mijn berichten die ik plaats op mijn blog, maar ook nieuws van anderen Google+ contacten of mensen die ik volg. Soms vind ik nieuws via Twitter dat ik hier weer deel. Ik deel hier ook wat luchtige onderwerpen zoals grappige filmpjes. Voeg me toe op Google+ en ik doe hetzelfde.

gplus.to/joostkokke


Facebook

Ik gebruik Facebook voor mensen die ik in het echt ontmoet heb. Als dat het geval is en we zijn nog geen Friend op Facebook voeg me dan toe en dan doe ik dat natuurlijk ook.

Meetup

Wil je me in levende lijve tegen komen dan is een Meetup de beste kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *