Iedereen heeft het tegenwoordig over internetmarketing en social media, maar wat betekent het nou? Veel mensen denken bij social media aan Twitter, Facebook en Hyves, maar het is veel meer. Bij internetmarketing wordt gedacht aan een email sturen om klanten te lokken naar de website of een nieuwsbrief versturen. Ook hier geldt het is veel meer. Deze website gaat in op alle aspecten van Internetmarkting en social media en hoe dit kan bijdragen aan het verhogen van de omzet.

Wie ben ik en wat doe ik
Ik ben Joost Kokke en ik werk al vele jaren in de IT en volg de ontwikkelingen op het gebied van social media ook al een flink aantal jaren. Ik heb een IT achtergrond. De kennis die ik heb opgedaan wil ik graag delen en wil graag mensen helpen een weg te vinden door de vele aspecten van internetmarketing en social media. Ik verzamel mijn informatie  van het internet, blogs, podcasts, video’s, webinars en boeken. Ik probeer veel van de onbekende informatie uit de Verenigde Staten en Canada onder de aandacht te brengen. Ik ga graag het gesprek aan over de onderwerpen van de website en suggesties en vragen zijn altijd welkom.

Nieuws en updates
Deze website zal vaak voorzien worden van nieuwe informatie. Omdat iedereen het erg druk heeft zijn er een aantal manieren om op de hoogte te blijven van de activiteiten. Kijk waar je me kunt vinden.