Hoe blijf je up to date met alle social media boeken die uitkomen? Gebruik Twitter om op de hoogte te blijven. Volg @socimediabooks voor de beste social media boeken,  interviews met schrijvers, boekreviews, podcasts, blogs en sites van boeken.

Twitter voor social media boeken

Ik lees veel social media boeken en ben zelf altijd op zoek naar goede nieuwe boeken. Daarom zoek ik boekreviews. Ik luister  ook veel podcasts waarin deze boeken besproken worden of schrijvers geïnterviewd worden.  Ook worden veel interviews opgenomen en op Youtube gezet. Bij mijn zoektocht kom ik dus veel tegen wat de moeite waard is. Daarom ben ik (@JoostKokke) een nieuw Twitter account begonnen om alles wat ik vind en als waardevol beschouw te delen. Het Twitter-account is

@socimediabooks Volg me op Twitter

 

@socimediabooks

 

 

Elke dag wordt twee keer getweet met een link naar een interview,  een podcast, een video, een site of een bookreview. Altijd gevolgd door de hastag #socialmedia #books

Volg @socimediabooks blijf op de hoogte.